Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Az iskolaváltás, az új környezethez való alkalmazkodás nehézségei közepette sokat jelenthet egy biztos közösség. Ezt kínáljuk a középiskolás korosztálynak a Paulus Közösségi Házban. Az alkalmak időpontja a Programok menüpont naptárában található.

Az alkalmakon a felnőttkor küszöbén álló diákok mindennapi problémáihoz kapcsolódó beszélgetésekre, játékokra éppúgy sor kerül, mint a Biblia tanulmányozására.

Népszerű nyári táborainkban az ifik az angoltudásukat és a baráti kapcsolataikat mélyíthetik el. A táboraink különlegessége, hogy amerikai középiskolás diákok közreműködésével zajlanak a sport és angol foglalkozások.


Újra indul az Infinity klub!!!!!!!!

Havonta egyszer szeretettel várunk minden 7-12. osztályos fiatalt, aki szívesen tölt egy vidám szombat délutánt sok-sok játékkal, tartalmas beszélgetésekkel és a korosztályt érintő témákkal, amiket a Biblia tükrében vizsgálunk meg. Pizza és süti mindig várja a diákokat!

Az első alkalom 2021. szeptember 25. szombat 15.00-18.00 óra között lesz a Kelenföldi Montázs Központ emeleti nagy termében (1119 Budapest, Etele út 55.).

Téma: Identitás

Bővebb információ: Kissné Osztafin Ildikó 06303859723