Végre újra tábor!


Szeretettel várjuk az 1.-5. osztályos gyerekeket hagyományos nyári bejárós táborunkba 2023lius 10-14-ig, 9 és16 óra között. Táborunkban angolul tanulhatnak, sportolhatnak és megismerkedhetnek a Biblia történeteivel amerikai és magyar segítőink szeretetteljes kalauzolásával. 

Helyszín: Diósd, ICSB Nemzetközi Keresztény Iskola (Amerikai Iskola)

Ha gyermeked tánccal szeretné megélni a mindennapi mozgást, a "Tánc" szóra klikkelj és ott add meg az adatokat, ha frizbifocizna inkább, akkor "Frizbifoci" szó illetve link alatt lehet jelentkezni. Siess, hamar betelnek a helyek!

Jelentkezés a táborra:

Tánc 

Frizbifoci 

Közösségünkben nagy hangsúlyt fektetünk a gyermekekkel való foglalkozásokra. A bibliai történetek bemutatása a gyerekekkel való szeretetteljes törődés és kapcsolatépítés jegyében zajlik.

A diósdi Eötvös József Általános iskolában a gyerekek hittanóra keretein belül – életkori igényeikhez, sajátosságaikhoz alkalmazkodva – jókedvű, játékos órákon szerezhetnek ismereteket tanáraik segítségével a Bibliáról.

Közösségünkben a vasárnapi istentisztelet keretében külön foglalkozáson vesznek részt felkészült és gyermekszerető felnőttek vezetésével, akik bevezetik őket a Biblia gazdag világába. Év közben is örömmel fogadjuk a gyerekeket.

Nyáron a kisiskolások számára változatos, vidám, mozgással teli Biblia-, angol- és sporttábort szervezünk, ahol új barátságokat köthetnek egymással vagy akár az Egyesült Államokból érkező lelkes önkénteseinkkel, akik nagy szeretettel foglalkoznak velük és tanítgatják őket az angol nyelv alapjaira.