Végre újra tábor!


Szeretettel várjuk a 2-5. osztályos gyerekeket hagyományos nyári bejárós táborunkba 2022 június 20-24-ig 9-16 óra között. Táborunkban angolul tanulhatnak, sportolhatnak és megismerkedhetnek a Biblia történeteivel amerikai és magyar segítőink szeretetteljes kalauzolásával. Ha gyermeked tánccal szeretné megélni a mindennapi mozgást, a Tábor jelentkezés - tánc linkre klikkelj és ott add meg az adatokat, ha frizbifocizna inkább, akkor a a másik linken lehet jelentkezni. Siess, hamar betelnek a helyek!

Tábor jelentkezés - tánc

Tábor jelentkezés - frizbifoci


Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Közösségünkben nagy hangsúlyt fektetünk a gyermekekkel való foglalkozásokra. A bibliai történetek bemutatása a gyerekekkel való szeretetteljes törődés és kapcsolatépítés jegyében zajlik.

A diósdi Eötvös József Általános iskolában a gyerekek hittanóra keretein belül – életkori igényeikhez, sajátosságaikhoz alkalmazkodva – jókedvű, játékos órákon szerezhetnek ismereteket tanáraik segítségével a Bibliáról.

Közösségünkben a vasárnapi istentisztelet keretében külön foglalkozáson vesznek részt felkészült és gyermekszerető felnőttek vezetésével, akik bevezetik őket a Biblia gazdag világába. Év közben is örömmel fogadjuk a gyerekeket.

Nyáron a kisiskolások számára változatos, vidám, mozgással teli Biblia-, angol- és sporttábort szervezünk, ahol új barátságokat köthetnek egymással vagy akár az Egyesült Államokból érkező lelkes önkénteseinkkel, akik nagy szeretettel foglalkoznak velük és tanítgatják őket az angol nyelv alapjaira.