Szeretnénk szépnek, csinosnak, okosnak és értékesnek érezni magunkat. Szeretnénk azt érezni, hogy nőnek lenni jó, és hisszük, hogy Isten ezt tervezte számunkra. Ebben segítenek a közösségi alkalmak, melyeken ápoljuk a kapcsolatunkat egymással és Istennel. Színes, változatos programjaink nyitottak, a lelki témák iránt érdeklődők számára. Szívesen látunk a foltvarró klubunkba, a kézműves alkalmainkra, a zenés tornára (Body & Soul), a női reggeleinkre vagy a teadélutánjainkra. Ha kisgyermekkel vagy otthon, a Mamakör-Játszóház is tetszeni fog. Szeretettel várunk, mindig örülünk neked!

Mamakör-Játszóház

Szeptember közepétől május végéig minden kedd délelőtt a Paulus Közösségi Házba várjuk pici gyermekeikkel (ovis korig) az anyukákat. Immáron több, mint 15 éve…

Hetente egyszer tehát helyet és biztonságos környezetet biztosítunk az anyukák és csemetéik számára, hogy együtt játszhassanak, továbbá, hogy a picik egymást is megszokják, hogy egymással is elkezdjenek, megtanuljanak játszani. Természetesen eközben a szülők is épülhetnek, hiszen az egymással folytatott kötetlen beszélgetések során a hasonló helyzetben lévő anyukák megoszthatják egymással a gyereknevelés örömeit, kihívásait ill. kérdéseit.

Íme néhány kérésünk és tanácsunk:

  • Rossz idő esetén kérjük a szülőket, hozzanak váltócipőt a gyerekeknek.

  • A picik nevét kérjük feltüntetni a behozott tárgyakra, dolgokra (pl. játék, enni vagy innivaló).

  • Mivel a játékokat a Paulus Diósd közösség szerzi be és ingyenesen bocsájtja a Mamakör/Játszóház rendelkezésére, kérjük, hogy minden szülő vigyázzon arra, hogy gyermeke a játékokat ne tegye tönkre, hanem azokkal szépen, vigyázva játsszon.

  • Az alkalomra bármikor be lehet térni 9:30 és 12 között.

Évente kétszer egyedi alkalmakat tartunk.

  • Decemberben különleges karácsonyi Mamakört tartunk.

  • Május végén, június elején egy szombati napon a Mamakör zárásaként az egész család számára szervezzük a Játékos Családi Délelőtt névre hallgató programunkat, ahol a picik által teljesíthető, de az egész családot bevonó akadálypályát kell „leküzdeni”.

Nagyszerű beszélgetésekkel, sok játékkal és nagy örömmel várunk minden édesanyát pici gyermekével együtt!


Body & Soul FITNESS – ahol test és lélek találkozik

A Body and Soul Fitness egy nemzetközi szervezet, melyet több, mint 35 éve alapítottak az USA-ban. A fitness edzés cardio és erősítő elemeket tartalmaz, főként nők számára, különböző erőnléti szinteken, élvezetes, ritmusos zenére. A gyakorlatok után, csak a reggeli csoportban, beszélgetés következik, a zene kapcsán, lelki témákról.

Célunk, hogy a résztvevők fizikailag és spirituálisan is erősödjenek, a gyakorlatoknak, a beszélgetéseknek és a közösségnek köszönhetően. A résztvevők mindenfajta edzettség nélkül is elkezdhetik a tornát.


Edzőink szerte a világon ugyanazt a képzést kapják, és ugyanazt a félévente cserélődő, zenés koreográfiát tanulják meg tanítani, melyet profi és képzett edző-tanáraink készítenek el. Hatékony, követhető és élvezetes órák, érdekes és mély beszélgetések levezetésére képezzük őket.


Ha edzett vagy, ha nem, ha hívő vagy, ha nem, érted dolgozunk, hogy te is fejlődj testben és lélekben egyaránt!


További információ angolul a szervezet honlapján található:

https://bodyandsoul.org/, vagy érdeklődni lehet

Balassa Zsuzsánál a 06306707075-ös mobilszámon.