Mamakör-Játszóház

szeptember 20-án indul újra!

Szeptember közepétől május végéig minden kedd délelőtt a Paulus Közösségi Házba várjuk pici gyermekeikkel (ovis korig) az anyukákat. Immáron 18 éve…

Hetente egyszer tehát helyet és biztonságos környezetet biztosítunk az anyukák és csemetéik számára, hogy együtt játszhassanak, továbbá, hogy a picik egymást is megszokják, hogy egymással is elkezdjenek, megtanuljanak játszani. Természetesen eközben a szülők is épülhetnek, hiszen az egymással folytatott kötetlen beszélgetések során a hasonló helyzetben lévő anyukák megoszthatják egymással a gyereknevelés örömeit, kihívásait ill. kérdéseit.

Íme néhány kérésünk és tanácsunk:

  • Rossz idő esetén kérjük a szülőket, hozzanak váltócipőt a gyerekeknek.

  • A picik nevét kérjük feltüntetni a behozott tárgyakra, dolgokra (pl. játék, enni vagy innivaló).

  • Mivel a játékokat a Paulus Diósd közösség szerzi be és ingyenesen bocsájtja a Mamakör/Játszóház rendelkezésére, kérjük, hogy minden szülő vigyázzon arra, hogy gyermeke a játékokat ne tegye tönkre, hanem azokkal szépen, vigyázva játsszon.

  • Az alkalomra bármikor be lehet térni 9:30 és 11:30 között.

2022

Évente kétszer egyedi alkalmakat tartunk.

  • Decemberben különleges karácsonyi Mamakört tartunk.

  • Május végén, június elején egy szombati napon a Mamakör zárásaként az egész család számára szervezzük a Játékos Családi Délelőtt névre hallgató programunkat, ahol a picik által teljesíthető, de az egész családot bevonó akadálypályát kell „leküzdeni”.

Nagyszerű beszélgetésekkel, sok játékkal és nagy örömmel várunk minden édesanyát pici gyermekével együtt!

2022


2021


2019