Felnőttek

Felsősök

Tudjuk, mekkora kihívás egy tinédzserkorú gyermek a családban. Itt a Paulusban olyan játékos és beszélgetős programokat szervezünk, melyek segíthetnek nekik megtalálni a helyüket a világban. Mindezt a közösségünk alapját képező keresztény értékek mentén tesszük. Szeretettel várjuk a felső tagozatos fiúkat és lányokat, ha szeretnék egy jó közösségben jól érezni magukat. A mindenki számára nyitott alkalmaink a hónap első és harmadik szombatján (szeptembertől májusig) 17-19 óra között zajlanak a Paulus Közösségi Házban, vagy előre egyeztetett, a tinik számára izgalmas helyszíneken. (pl. Lasercave, Trambulinpark, Mászóbirodalom, stb.) Év közben bármikor becsatlakozhatnak, nagy szeretettel fogadjuk őket egyedül vagy a barátaikkal.
 

A mélyebb beszélgetésekre vágyók vasárnapi istentiszteleteink ideje alatt Mítoszromboló csoportunkban közösségre találhatnak, vitatkozhatnak, nevethetnek és új felismerésekre is juthatnak. 
 

A diósdi Eötvös József Általános iskolában és a Kempelen Farkas Gimnáziumban a fiatalok hittanóra keretein belül szerezhetnek ismereteket tanáraik segítségével a Bibliáról.
 

Nagy népszerűségnek örvendő nyári közösségépítő táboraink különböző témájúak (pl. sport, angol, Biblia), és minden felsős számára nyitottak.

Elérhetőségeink

Tel: +36-23/370-152

Paulus Közösségi Ház

2049 DIÓSD, Hunyadi tér 8-9.

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon